sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Pikku-DIY

..ja terveisiä Habitaresta, olipa upeaa! Siitä postaus myöhemmin.

Sitten aiheeseen. Minun ihana punainen Klassikko pääsi rupsahtamaan vuosien saatossa. Hieman on kulumaakin siellä ja täällä, mutta varsin käyttökelpoinen laukku on silti edelleen.



Niinpä marssin kaupan pesuainehyllylle pesukoneväriä valitsemaan. Perusmarketissa värivalikoima taisi rajoittua viiteen, mutta onneksi musta on uusi lempivärini, sitä siis. Käytin Dylonin pakettia ja helppoa oli kuin heinänteko! Neljä kertaa pesukonetta joutui tätä varten pyörittämään, kun ensin piti pestä laukku puhtaaksi, sitten värjätä, seuraavaksi huuhdeltiin ylimääräiset värit pois laukusta ja vielä pestiin kone tyhjänä värijäämistä. Silti lopputulos oli vaivan arvoinen. Väri ei tartu polyesteriin tai muihin tekokuituihin ainakaan kunnolla ja ompeleet ja kanttaukset tässä laukussa olivat juurikin noita aineita. Tykkään kuitenkin kovasti lopputuloksesta, ompeleista ja päärmeistä tuli kivat yksityiskohdat tällä tavalla.

Tähän loppuun vielä pari washi-teippi-kuvaa. Hieno tuote, ei muuta voi sanoa!





3 kommenttia:

  1. Wau! Hienon laukun sait itsellesi :)

    VastaaPoista
  2. Kiva toi laukku nyt :) uniikki, ei tule toista samanlaista vastaan :) Olen itsekin rakastunut washi-teippiin, katso täältä:
    http://onnellinenoliivi.blogspot.fi/2013/07/washi-teippi-tuunaus.html
    Blogini nimi on muuttunut, muuten vanhat jutut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska yhteensattuma muuten, kopioin sun idean meille tuosta telkkarista jo aiemmin! :D

      Poista