maanantai 1. heinäkuuta 2013

Ketsuppii, beibi!

Niin saahan sitä ketsuppia
halvalla kaupastakin,
mutta kyllä on tämä
kotona keitelty
ketsuppi vaan
NIIN
paljon parempaa,
kuin mikään kaupasta
ostettu, ettei
enää tarvitse
ainakaan kesäaikaan
niitä purkkeja kaupasta
kotiin kannella.
Aivan superduperhyvää
vaikka itse sanonkin!
 
 
Ohje on Teresa Välimäen ja Johanna Lindholmin
Purkissa-kirjasta.
Vapiskaa martat!

4 kommenttia:

  1. Kylläpäs näyttää hyvältä! Ei kai sulla vielä noin paljon ole omia tomaatteja?! Kade! Ite keittelin joskus paholaisen hilloa omista tomaateista ja tuli kyllä tosi hyvää!

    VastaaPoista
  2. Maistukin superhyvälle! Näyttää pahasti siltä, ettei mulle siunaannu tänä kesänä lainkaan tomaattisatoa, kun ei taimet oo vasta ku 30-40 senttisiä eikä ensimmäistäkään kukkaa vieläkään näy. Kai se on ens kesänä laitettava kasvihuone, että saa tomaatteja..

    VastaaPoista
  3. Vau! :) Täytyypä kokeilla.

    Meidän äiti rakensi itse viime vuonna kasvihuoneen vanhoista ikkunoista. Minä vuokrasin - no ok, salaa kannoin omat tomaatintaimet kasvihuoneen suojaan ja kohta pääsee korjaamaan satoa :)

    VastaaPoista
  4. Minä haluaisin kans hirmuisen paljon oman kasvihuoneen! Saattaapa olla, että ensi kesänä pääsenkin toteuttamaan jo haavetta... :) Mistä teidän äiti sai ohjeet sen rakentamiseen? Ajattelin nimittäin itsekin alkaa keräillä noita ikkunoita jo valmiiksi, niin ensi keväänä pääsisi sitten rakentelemaan :)

    VastaaPoista